Het kantoor

Mr. Rudy de Paepe heeft het kantoor met succes uit de grond gestampt na zijn studies in het jaar 1974. Eerst was het kantoor nog gevestigd in Gent, later in Nevele.  Sedert 2006 slaan vader en zoon (Olivier) de handen in elkaar, wat geleid heeft tot een vlotte en efficiĆ«nte samenwerking. Ook dochter Joke heeft het kantoor vervoegd op 1 oktober 2018.

Met een mix van ervaring en gedrevenheid streven we ernaar problemen te voorkomen of uw dossier af te sluiten met een goed resultaat.

Op ons kantoor bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. U weet wie met uw dossier bezig is. Er wordt gezorgd voor een strikte opvolging waarbij U op de hoogte wordt gehouden van de verschillende stappen in uw dossier.

Talrijke ondernemers hebben reeds de weg gevonden naar ons kantoor. Zij weten de kordate manier van aanpakken te waarderen. Eveneens particulieren worden op een gepaste wijze bijgestaan. Het beste bewijs daarvan is de succesvolle overname van het kantoor van Mr. De Lange Dirk uit Deinze in 2013. De overstap werd door het cliƫnteel als rimpelloos ervaren.

Sedert oktober 2016 werd de kantoorstructuur aangepast naar een Besloten vennootschap en draagt de vennootschap de naam Advocatenkantoor De Paepe.

Het kantoor heeft zijn intrek genomen op een nieuwe locatie gelegen te 9850 Nevele, Zeistraat 1A bus 002. Daar kunnen wij u ontvangen in een nieuwe omgeving maar met een zelfde inzet.

Maak afspraak